Önder İlkokulu

Telefon : 0 212 224 1919
WEB https://onderilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mah. Berra Sok. No1 Kağıthane/ İSTANBUL
VİZYON : Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak zihinsel, duygusal ve bedensel potansiyellerini açığa çıkarmak için varız.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek karakterli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Beşiktaş´tan kalkan Yahya Kemal minibüsleri okulumuz önünden geçmektedir. Şişli´den kalkan Çağlayan Dere minibüslerinin son durağı okulumuz önüdür.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Çağlayan Adalet Sarayına, Kağıthane Metro Markete yürüme mesafesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :